Spektakl "Garbus" z audiodeskrypcją i tłumaczeniem migowym. Teatr Współczesny. 19 grudnia, godz. 19.00

Fotografia ze spektaklu "Garbus"„Garbus” to sztuka na podstawie dramatu Sławomira Mrożka. Spektakl dostosowany dla widzów ze szczególnymi potrzebami. Fundacja Katarynka zapewnia odbiorniki do odsłuchania audiodeskrypcji.

19 grudnia 2019, godz. 19.00
Wrocławski Teatr Współczesny,
ul. Rzeźnicza 12, Scena na Strychu, czas trwania: 105 minut

Bilety dla osób z niepełnosprawnością wzroku lub słuchu w cenie 20 zł. Liczba miejsc ograniczona. Rezerwacje pod adresem: kontakt@fundacjakatarynka.pl lub tel./sms 507 507 129.
Rezerwacje do 30.11.2019

O SPEKTAKLU:
Do pensjonatu przyjeżdżają dwie pary małżeńskie oraz Student. Kryzys w małżeństwie Barona i Baronowej widoczny jest gołym okiem – nie usiłują nawet zachować pozorów. Onek i Onka, wzięty prawnik i malarka, grają – przed światem i przed sobą – role zgodnej pary. W rzeczywistości żyją w ciągłym konflikcie.

Spektakl dostosowano w ramach projektu „Kultura dla wszystkich” dofinansowanego ze środków Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego pochodzących z Funduszu Promocji Kultury oraz ze środków PFRON w dyspozycji MOPS.