Zapraszamy do udziału w plebiscycie filmowym ADAPTERA do 30 marca 2017

W związku z rozpoczęciem współpracy z Fundacją „HASCO-LEK”, która ufundowała główną nagrodę w plebiscycie ADAPTERA, przedłużamy nasz filmowy konkurs do 30 marca 2017! Warto powalczyć o główną nagrodę, bo będzie to Iphone 6, który pozwala na łatwą nawigację i jest świetnie dostosowany dla osób niewidomych.

Wszystkich miłośników polskiego kina zapraszamy do udziału w plebiscycie Adapter.pl na najlepszego aktora i reżysera w sieci! Głosy, wraz z uzasadnieniem, oddawać można oddawać na adapter@fundacjakatarynka.pl oraz na facebook.com/adapter.org

Najlepsze uzasadnienia nagrodzimy!
NOMINACJE:
▶ Reżyser:
Stanisław Bareja
Krzysztof Kieślowski
Andrzej Wajda
▶ Aktor:
Andrzej Chyra
Marcin Dorociński
Jerzy Stuhr

Dziękujemy za wszystkie oddane dotąd głosy i opinie, na kolejne głosy z uzasadnieniem czekamy do 30 marca 2017 roku.

Dziękujemy także mecenasowi – Fundacji „Hasco-Lek”, która od wielu lat działa na rzecz stwarzania nowych możliwości osobom potrzebującym, poprzez wsparcie finansowe i rzeczowe. Fundacja „HASCO-LEK” m.in. wspiera ochronę zdrowia, działa na rzecz rozwoju edukacji i pomaga pokonywać bariery. https://www.facebook.com/pomagam.naturalnie/

Projekt dofinansowano ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych PFRON. Dofinansowano ze środków Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego. Regulamin: http://adapter.pl/wpcontent/uploads/2016/12/Regulamin_Plebiscytu_Kino_Bez_Barier.pdf

Zapraszamy!