Spektakle z audiodeskrypcją, napisami i tłumaczeniem migowym we Wrocławiu

Zapraszamy do Teatru Capitol i Teatru Polskiego na spektakle z dostosowaniem audiodeskrypcji, napisów dla niesłyszących i tłumaczenia na język migowy. Bilety ze specjalną zniżką dla osób z niepełnosprawnością wzroku i słuchu można rezerwować przez Fundację Katarynka pod adresem mailowym: kontakt@fundacjakatarynka.pl lub pod numerem telefonu 797 122 452. Zarezerwowane bilety należy wykupić w kasie teatru.

Spektakl „Francuska niespodzianka”, Teatr Polski, Scena Kameralna, ul. Świdnicka 28
23 listopada 2018, g. 19.00, czas trwania spektaklu 110 minut
spektakl z AD, napisami i tłumaczeniem PJM. Cena biletu – 10 zł. Rezerwacje przyjmujemy do 12 listopada 2018. Zarezerwowane bilety należy wykupić w kasie teatru w dniach 12-19 listopada 2018.

Spektakl „Blaszany bębenek”, Teatr Capitol, ul. J. Piłsudskiego 67
20 grudnia 2018, g. 18.30, czas trwania spektaklu: 3,5 godziny
spektakl z AD i napisami dla niesłyszących. Cena biletu – 15 zł. Rezerwacja biletów do 23 listopada 2018. Zarezerwowane bilety należy wykupić w kasie teatru do dnia 30 listopada 2018.
Rezerwacje przyjmujemy pod adresem: kontakt@fundacjakatarynka.pl i telefonicznie 797 122 452.

Dostosowanie i organizacja spektakli są realizowane w ramach projektu „Kultura dla wszystkich” dofinansowanego ze środków PFRON w dyspozycji MOPS we Wrocławiu.