Spektakl „Piekło-Niebo” z audiodeskrypcją i językiem migowym w WTL

Wrocławski Teatr Lalek i Fundacja KATARYNKA zapraszają 17 marca 2018 (sobota) o 15:00 na spektakl PIEKŁO-NIEBO z audiodeskrypcją i tłumaczeniem migowym!

PIEKŁO – NIEBO w reżyserii Jakuba Krofty to baśniowe widowisko dla małych i dużych. Główna bohaterka, mama siedmioletniego Tadzia – miłośnikom muzyki klubowej znana jako DJ DAJE RADĘ – trafia do nieba. Szybko jednak uznaje, że jej czas jeszcze się nie skończył i że za wszelką cenę musi wrócić na ziemię do swojego synka. W trakcie ucieczki z zaświatów poznaje diabła, który chciałby zostać człowiekiem, archanioła, który kiedyś był człowiekiem, oraz własnego tatę, który jest tylko połową człowieka.

Rezerwacja biletów: Wrocławski Teatr Lalek, pl. Teatralny 4, 50-051 Wrocław; tel. 71 335 49 11, 71 335 49 12, 71 335 49 49. Cena biletu dla osoby z niepełnosprawnością wzroku / słuchu i osoby towarzyszącej 10 zł / na osobę za okazaniem legitymacji.

www.teatrlalek.wroclaw.pl

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=MpoTQ4FrC3o&feature=youtu.be