Portal ADAPTER.PL w nowej odsłonie!

Zapraszamy na zmodernizowany portal filmowy dla niewidomych i niesłyszących ADAPTER.PL.  Po miesiącach pracy i testowania nowych funkcjonalności serwisu możemy zaoferować ADAPTER, który jest szybszy i łatwiejszy w obsłudze oraz zoptymalizowany na urządzenia mobilne.

Zmiany dotyczą także zarządzania treścią portalu. Przede wszystkim na stronie głównej zamiast pełnego katalogu filmów (a jest ich na portalu blisko dwieście) filmy umieszczone zostały według kategorii takich jak gatunek filmu czy forma dostosowania. Za pomocą wyszukiwarki można także odnaleźć filmy według tytułu, nazwiska reżysera, aktora i in. Na stronie głównej znajduje się katalog „Polecane”, który prezentuje filmy najnowsze, ostatnio dodane na portal albo w danym czasie godne szczególnej uwagi.

Zapraszamy do korzystania z portalu i zachęcamy kontaktu pod adresem: fundacja.katarynka@gmail.com. Wszelkie uwagi i sugestie odbiorców Adaptera są dla nas bardzo cenne. Zapraszamy!