Zapytania ofertowe

Zapytanie ofertowe nr 01/PFRON/2016                                     Data ogłoszenia: 10 stycznia 2016

zapytanie 01-pfron-2016Zapytanie ofertowe nr 01/PFRON/2016 dotyczące sprzedaży licencji do 10 filmów przygotowywanych do wystawienia na portalu ADAPTER.pl. Pole eksploatacji: VOD czas trwania: 1,5 roku. Szczegóły w załączniku do pobrania (tutaj).

Zadanie jest realizowane w ramach projektu „ADAPTER. Filmoteka bez barier. Portal filmowy dla niewidomych i niesłyszących” finansowanego ze środków PFRON w ramach 15 konkursu o zlecenie realizacji zadań w ramach art.36 ustawy o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych. Zadanie dotyczy celu programowego nr 4 : zapewnienie osobom niepełnosprawnym dostępu do informacji i specjalistycznych usług, nr umowy  ZZO/000112/01/D.

Zapytanie ofertowe nr 02/PFRON/2016                                            Data ogłoszenia: 03 marca 2016

zapytanie 02-pfron-2016Zapytanie ofertowe nr 02/PFRON/2016 dotyczące sprzedaży licencji do 10 filmów przygotowywanych do wystawienia na portalu ADAPTER.pl. Pole eksploatacji: VOD czas trwania: 1,5 roku. Szczegóły w załączniku do pobrania (tutaj).

Zapytanie ofertowe nr 03/PFRON/2016                                            Data ogłoszenia: 16 marca 2016

zapyt_03_pfron_2016Zapytanie ofertowe nr 03/PFRON/2016 dotyczące nagrania studyjnego i montażu filmów z audiodeskrypcją i napisami na potrzeby portalu ADAPTER. Szczegóły w załączniku do pobrania (tutaj).

Zapytanie ofertowe nr 04/PFRON/2016                                            Data ogłoszenia: 04 maja 2016

zapytanie 04-pfron-2016Zapytanie ofertowe nr 04/PFRON/2016 dotyczące sprzedaży licencji do 16 filmów przygotowywanych do wystawienia na portalu ADAPTER.pl. Pole eksploatacji: VOD czas trwania: 1,5 roku. Szczegóły w załączniku do pobrania (tutaj).